Hij komt, hij komt… Zaterdag 16 november 2019 vaart Sinterklaas ons mooie Gouda binnen en vullen de straten zich weer met blije en nerveuze kinderen die een glimp van de Goedheiligman willen opvangen. De Sint is een week later- op zaterdag 23 november – ook in Winkelcentrum Bloemendaal te bewonderen.

De Sint komt om 10.15 uur aan bij het Winkelcentrum, waar hij buiten een rondje zal lopen. Rond 11.00 uur zal hij binnenstappen bij het winkelcentrum onder begeleiding van het Hofkapel ‘de pietenband’. Tussen 13.00 en 14.30 uur zal de Sint nogmaals een ronde doen. En dat is natuurlijk niet het enige dat er op de planning staat. Tussen 10.00 en 14.30 uur zijn er allerlei activiteiten te vinden in het winkelcentrum waar kinderen aan mee kunnen doen.

©Winkelcentrum Bloemendaal

Attractiespellen

Verspreid door het winkelcentrum zijn zes attractiespellen te vinden onder begeleiding van pieten. Eén van die spellen is een speciale, namelijk paardrijden. Kinderen mogen onder begeleiding van vier pieten buiten een rondje rijden. De andere spellen zijn in het overdekte centrum te vinden.

Nog een keertje!

Op zaterdag 30 november komt Sinterklaas, tussen 10.00 en 12.00 uur – voor een bliksembezoek – nog een keer naar het winkelcentrum.